Tento víkend se podíváme skrze čočku fotoaparátu na zápas 4. kola 6. Plzeňské krajské fotbalové ligy. Konkrétně se zaměříme na zápas TJ Sokol Plzeň Černice - SK Smíchov Plzeň. Jaký měl souboj plzeňských týmů průběh a jaké jsou ohlasy, zjistíte v našem článku.

Smíchov v posledním kole přehrál nováčka 6. Plzeňské krajské fotbalové ligy SK Kdyně 4:1 a zlepšil si tak náladu po prohře s jiným nováčkem, konkrétně s Chotěšovem.

Černice mají jiné problémy. Po nepodařené sezóně v krajském přeboru a následném sestupu se trápí i na začátku nové sezóny v 6. PKFL. Jejich motivace byla tedy jasná: zvítězit a připsat si do tabulky první body.

Aktivněji začali hráči Smíchova. První poločas nabídl několik šancí, ty ovšem gólem neskončily. Skóre zápasu však nakonec v 31. minutě opravdu otevřeli hosté. Do vedení poslal Smíchov Tomáš Knapp. Další branku už první poločas nenabídl, a tak šly týmy do kabin za stavu 0:1.

Ve druhém poločase se Smíchov snažil svůj náskok zvýšit a utkání uklidnit, to se ovšem nedařilo, a naopak Černice dostávaly možnost minimálně skóre srovnat. Ani hráči Černic však nebyli úspěšní, a tak gól Tomáše Knappa z 31. minuty zůstal jediným gólem utkání.

Ohlasy vedoucího hostů Jiřího Suleka: "Podobné utkání jako v předešlém kole proti Kdyni. Místo vedení 3:0 v poločase se strachujeme až do poslední minuty, protože nejsme schopni vyřešit předfinální nebo finální fázi. Vetší rozdíl ve výsledku by průběhu utkání odpovídal více, ale bohužel se trápíme v koncovce."

Více fotografií naleznete zde.

O víkendu se hrálo mnohem více utkání, pokud by vás zajímali výsledky, průběhy zápasů, klíčové šance a mnohem více z naší nejvyšší krajské soutěže, naleznete je na webu PKFS TV, kde jsou dostupné všechny záznamy z odehraných zápasů.