Fotbalová asociace České republiky se chystá 11. 1. 2025 na 23. Galavečeru Našeho fotbalu za rok 2024 ocenit akce, události nebo činy v oblasti Grassroots fotbalu. Nyní hledá nominace pro tato ocenění.

Myšlenkou Grassroots programu je dát možnost hrát fotbal všem bez výjimky, bez ohledu na pohlaví, věk, rasu nebo zdravotní stav - Grassroots je FOTBAL PRO VŠECHNY.

Hlavní součástí tohoto programu je fotbal mládeže, fotbal ve školách, vzdělávání trenérů, ale i stále více populární sporty jako futsal, fotbal žen nebo plážový fotbal patří do širokého seznamu Grassroots aktivit.

FAČR hledá nominace především do tří kategorií:

  • Primárně
    • Fair-play čin/událost v oblasti Grassroots fotbalu v roce 2024
  • Sekundárně
    • Nejlepší událost roku 2024 z oblasti Grassroots fotbalu
    • Nejlepší Sociální akce/událost z roku 2024 z oblasti Grassroots fotbalu

    Pokud víte o činu, akci nebo události, která si podle vás zaslouží být oceněna, pošlete své doporučení vedoucímu oddělení Grassroots Mgr. Otakaru Mestekovi na e-mail: mestek@fotbal.cz a do kopie přidejte pana Jaroslava Koláře e-mail: kolar@fotbal.cz

    O nominace žádáme především zástupce jednotlivých OFS, pokud byste jako klub měli doporučení, obraťte se na OFS do kterého váš klub spadá. Mezní termín pro zaslání nominací je 13. 11. 2024.