Rádi bychom mezi vás rozšířili informaci, že FAČR se momentálně snaží zmapovat situaci po povodních, které nás zasáhli minulí víkend. Celé vyjádření generálního sekretáře FAČR, Martina Procházky, si můžete přečíst níže v článku.

Vážení kolegové,

nejprve mi dovolte vyjádřit, že mě i kolegy z Výkonného výboru FAČR a sekretariátu FAČR nastalá situace s tragickými povodněmi velmi mrzí. FAČR chce udělat maximum pro to, aby následky ve fotbalové rovině byly co nejmenší. Abychom mohli podpořit řídící orgány v jejich dalších krocích, potřebovali bychom však prostřednictvím Vás zmapovat rozsah škod v jednotlivých klubech. Až to situace dovolí, budu tedy rád za zpětnou vazbu od každého z Vás, jaká je ve Vašem KFS a pod Vás spadajících OFS situace, především pak, zda jsou zde kluby, které úplně přišly o možnost využívat hřiště a je z jejich pohledu ohrožena účast ve zbytku podzimní části soutěžního ročníku.

Předem děkuji za spolupráci a v případě potřeby se na mě i mé kolegy můžete samozřejmě obracet.

Za náš Plzeňský kraj se prosím obracejte na sekretáře PKFS, pana Michala Šnobla. K dispozici je vám na emailové adrese sekretar@pkfs.cz.